Vaccinul în Rusia, avertismentul șoc: „Nu consumați alcool timp de două luni sau nu va avea efect”. Și întreaga țară intră panică

Panică în Rusia . Un avertisment emis de un oficial sanitar privind vaccinul Sputnik V,  anunțat de președintele Vladimir Putin în ultimele luni, a zguduit țara. Potrivit Anna Popova, șefa protecției sănătății consumatorilor, oricine se va vaccina împotriva Covid19 cu vaccinul rus Sputnik V va trebui să renunțe la alcool timp de aproape două luni . Rușii au găsit această cerere nerezonabilă și refuză să creadă. Poți să le iei tot, dar nu și vodca.

Avertismentul  a fost lansat prin postul de radio Komsomolskaya Pravda și știrea a fost preluată de Reuters . Se pare că oamenii ar trebui să înceteze să bea alcool cu ​​cel puțin două săptămâni înainte de a primi prima dintre cele două injecții și apoi să se abțină să facă acest lucru pentru alte 42 de zile.

Popova a avertizat că alcoolul ar putea reduce capacitatea organismului de a dezvolta imunitate la Covid 19 . „Este un efort pentru corp. Dacă vrem să fim sănătoși și să avem un răspuns imun puternic, nu trebuie să bem alcool ”, a spus ea.

Citește și Ce știm despre misterioasa boală care afectează India

Alexander Gintsburg, dezvoltatorul vaccinului, a venit direct în salvarea ( doar parțial) a rușilor, care au contrazis-o pe Popova. Canalul Twitter Sputnik V, a publicat miercuri un sfat foarte diferit, cu o imagine a actorului de la Hollywood, Leonardo Di Caprio, ridicând un pahar de șampanie.

„Un pahar de șampanie nu va răni pe nimeni, nici măcar sistemul imunitar”, a recunoscut Gintsburg, care a adăugat totuși că ar fi prudent să reducem consumul de alcool în timp ce organismul creează imunitate, deși acest lucru nu este total necesar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.