Vaccinul, în Indonezia este invers: mai întâi tinerii

În programul său de vaccinare , Indonezia a decis să urmeze o cale diferită de ceilalți: în loc să vaccineze mai întâi vârstnicii, va începe cu persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 59 de ani , începând cu lucrătorii din domeniul sănătății și apoi cu funcționarii publici.

Citește și Los Angeles: Lucrătorii esențiali trebuie să poarte măști și acasă pentru a proteja membrii familiei

Motivul acestei alegeri a fost explicat la BBC de profesorul Amin Soebandrio, consultant guvernamental: „Îi vaccinăm mai întâi pe cei care ar putea răspândi virusul”. O abordare despre care el crede că va oferi țării șanse mai mari de a obține imunitatea de turmă. Campania de vaccinare a început astăzi. Președintele Joko Widodo, în vârstă de 59 de ani, a fost primul care s-a vaccinat. Vicepreședintele Maruf Amin  în vârstă de 77 de ani, nu va primi vaccinul imediat, deoarece este prea bătrân.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.