Vaccinul împotriva Covid, Bolsonaro: “Nu vreau. Sunt în pericol? Problema mea”

Vaccinul împotriva Covid, Bolsonaro:  „De la început am spus întotdeauna că acest virus este ca ploaia, va cădea peste toată lumea”.

Acest lucru a fost declarat de președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, precizând că nu intenționează să se vaccineze. “Ca cetățean este una, iar ca președinte este alta, dar, din moment ce nu m-am ascuns niciodată, spun, nu mă voi vaccina. Dacă cineva crede că viața mea este în pericol, aceasta este problema mea. Un alt lucru, cine se vaccinează, în doi, trei, patru ani va trebui să o facă din nou, altfel ar putea fi infectat din nou. Trebuie să  respecți decizia celor care nu vor să o facă. Nu poate fi obligatoriu”, a spus el pentru postul de televiziune Band TV.

Citește și Suedia nu a protejat vârstnicii de Covid: comisia de anchetă acuză Stockholm

„Astăzi voi semna o măsură provizorie pentru cumpărarea vaccinului, care nu va fi obligatorie, dar va include o clauză de responsabilitate” pentru posibilele consecințe pe care le-ar putea provoca medicamentul, a explicat șeful statului. Bolsonaro a adăugat că Pfizer spune foarte clar că nu este responsabil pentru efectele secundare , prin urmare: cine vrea îl va face și cine nu vrea, nu-l va face”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.