„Vaccinul este o porcărie făcută din avorturi”: cuvintele șocante a unui preot paroh no-vax

„Vaccinul este o porcărie făcută din avorturi”. Unda no-vaxului, din când în când, primește „întăriri” neașteptate. Ultimul care a pus benzină pe foc a fost Don Francesco , parohul din Paduli (Benevento), regiunea Campania, Italia, care, în timpul slujbei sale , s-a aruncat împotriva vaccinului , numindu-l o ”porcărie” cel care reprezintă singura certitudine în lupta împotriva Covidului.

“Crezi că acești oameni care inventează vaccinuri o fac pentru binele tău? Și crezi că după ce te-au injectat cu această porcărie făcută și cu avorturi nu mai poți muri?” a spus Don Francesco în timp ce celebra Liturghia.

“Vedeți ce s-a întâmplat cu acel bărbat care a venit acasă după un vaccin și a murit de infarct. A crezut că a fost salvat, a doua zi l-au băgat în sicriu” a adăugat Don Francesco, care (evident) nu este deloc interesat de datele științifice care demonstrează siguranța absolută și eficacitatea vaccinurilor anti-Covid.

Cuvintele preotului paroh din Paduli au îngrozit multe persoane. Preotul a încercat apoi să se apere pe profilul său de Facebook: “Cine a tăiat această parte a omis tot discursul anterior. Nu a fost vorba de adecvarea sau eficacitatea vaccinului. Medicamentele sunt necesare pentru sănătate, dar aduc cu ele fără îndoială și contraindicații “ a scris el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.