Vaccinul Covid, testul AstraZeneca-Oxford reîncepe din nou

Universitatea din Oxford reia testul clinic al vaccinului, dezvoltat împreună cu compania AstraZeneca, care a fost oprit în ultimele zile din cauza apariției unei reacții adverse grave la un participant la studiu.

Modelul Armine Harutyunyan printre cele mai frumoase 100 de femei din lume

Ancheta efectuată de comitetul independent a fost încheiată și, prin urmare, în urma recomandărilor experților și a Medicines Health Regulatory Authority (Mhra), organismul britanic de reglementare care a acordat ok nu detectarea problemelor de siguranță, studiile clinice vor reporni în întreaga țară, a anunțat Universitatea din Oxford într-un comunicat. Aproximativ 18.000 de voluntari au primit vaccinul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.