Vaccinul Covid : „Dintr-un flacon cu vaccinul Pfizer se pot obține șase doze și nu cinci ”

Se pot obține șase doze din fiecare flacon de vaccin anti-Covid Pfizer-BioNtech și nu cinci. Acesta este afirmația  AIFA  ( agenția italiană a medicamentelor )care declară că,  cantitatea pe persoană este de 0,3 milimetri care trebuie extrasă în condiții aseptice dintr-un flacon care conține 2,25 mililitri.

Citește și Germania, câte 5 doze de vaccin injectate din greșeală la 8 angajați ai unui azil de bătrâni

Toate acestea după diluarea preconizată cu soluție de clorură de sodiu 0,9%. În acest fel „șase mii de oameni pot fi tratați cu o mie de flacoane”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.aifa.gov.it/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.