Vaccinul Astrazeneca: au început testele pe copii în vârstă de 6 ani

Vaccinul împotriva coronavirusului produs de AstraZeneca va fi testat în Marea Britanie și pe copiii de șase ani. Acest lucru a fost anunțat de o echipă de la Universitatea din Oxford care a dezvoltat vaccinul, potrivit CNN online. Testele vor începe și pe copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, în Londra, Southampton și Bristol.

Primele vaccinări vor avea loc în această lună. Aceasta este o evoluție semnificativă, având în vedere că până acum s-au efectuat puține teste de vaccin împotriva coronavirusului pe copii. În Statele Unite, vaccinurile Pfizer / BioNTech și Moderna sunt testate și pe copiii de 12 ani.

Citește și „Am ascuns numărul morților provocate de Covid”: scandal în statul New York

Studiul „va implica 300 de voluntari, cu până la 240 de voluntari care vor primi vaccinul AstraZeneca, iar restul vor primi un vaccin împotriva meningitei, care s-a dovedit a fi sigur la copii”, a declarat echipa Oxford într-un comunicat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.