Vacanță în tragedie: după o ceartă cu soția, un bărbat și-a înecat fiul de un an

Un turist de 52 de ani a fost arestat după ce și-a încat fiul de un ani. După oribila faptă, a încercat să fugă.

S-a întâmplat pe o plajă cunoscută dim Thailandia, la sfârșitul săptămânii trecute.

Cuplul Wael Nabil Salman Zureikat și soția lui, originari din Giordania, au plecat în vacanță împreună cu fiul de numai un an. Cei doi, la un moment dat au început să se certe. Potrivit martorilor, bărbatul nu accepta faptul că soția ar fi dorit să meargă singură prin localuri.

 

Câteva ore mai târziu  în largul coastei din Pattaya, un echipaj de salvamari au observat ceva plutind. “La început am crezut că era o păpușă, apoi mi-am dat seama că era un copil   înecat”, au fost declarațiile omului care a descoperit corpul bebelușului în apă, raportat de Daily Mail.

 

După primele investigații, polițiștii au găsit mama copilului care încerca să-și blocheze soțul în a se îmbarca într-un avion să scape.

Bărbatul, odată arestat și-a mărturisit fapta. Mai întâi l-a legat pe micut de cărucior și după aceea l-a aruncat în apă de pe un pod. Bărbatul a arătat și locul exact unde l-a aruncat pe micuț.

Te-ar putea interesa și Bebeluș de 3 luni moare din cauza hipotermiei lângă mama beată, leșinată în mașină

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.