”Vă plictisesc, acesta va fi ultimul meu post”: o vedetă TikTok s-a sinucis la 18 ani

„ Vă plictisesc, acesta va fi ultimul meu post ”, așa că Dazhariaa Quint Noyes, cunoscută pe rețelele de socializare sub numele de Deen, și-a salutat adepții pe TikTok pe 8 februarie înainte de a-și lua propria viață. Era din statul Louisiana și avea doar 18 ani.

Povestea cumplită a fost relatată de Daily Mail . La scurt timp după postarea postată pe TikTok, părinții tinerei de 18 ani au confirmat sinuciderea fiicei lor printr-o postare pe Facebook.

Tatăl a împărtășit o imagine a lui Dazhariaa mulțumind tuturor pentru „dragostea și sprijinul” arătat familiei. „Mi-aș dori doar să fi vorbit cu mine despre problemele sale și despre presiunea pe care a simțit-o asupra ei”, a explicat bărbatul. „Din păcate, ea nu mai este cu noi și a plecat într-un loc mai bun”, a continuat el.

Citește și O pisică a dat naștere pisoilor cu ajutorul unui prieten special: un labrador-video

Deen era foarte populară pe rețelele de socializare: pe pagina sa de Instagram avea 150 de mii de adepți și pe TikTok peste un milion: în Louisiana era considerat o mică stea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.