„Va fi un an de suferință”, profeția Babei Vanga pentru 2021

2021 va fi un an de suferință. Asta este sentința  văzătoarei Baba Vanga , aceeași femeie care a prezis atacul din 11 septembrie și Brexit. Vangelia Gushterova, care și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, a susținut că a avut darul clarvăzătorului și a prezis fapte care au avut loc în trecut. Femeia a murit în 1996 după ce a făcut predicții de până la 5079, care sunt dezvăluite în fiecare an.

În profeția sa a spus că conștiința oamenilor se va schimba: „Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității. Donald Trump va suferi de o boală misterioasă care îl va lăsa surd și va îi provoca traume cerebrale, cineva din Rusia va încerca să-l asasineze pe Vladimir Putin, iar extremiștii islamiști vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor”.

Baba Vanga a continuat să vorbească despre: «Un dragon puternic care va captura omenirea. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii ».

Citește și De la incendiile din Australia la Covid: videoclipul emoționant care spune povestea anului 2020

Printre cei care au analizat profeția sunt și cei care susțin că dragonul puternic  este China. Deși văzătoarea, potrivit credincioșilor, a vorbit în repetate rânduri despre evenimente reale, trebuie spus de asemenea, că ea a declarat că Barack Obama va fi ultimul președinte american, ceea ce nu este adevărat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.