„Va fi cea mai teribilă iarnă din ultimii 30 de ani ”. Iată previziunile experților

Ar putea fi una dintre cele mai reci ierni din ultimii 30 de ani. Potrivit meteorologilor, Marea Britanie s-ar putea pregăti să întâmpine un sezon de iarnă deosebit de dur , din cauza diverselor tulburări care vor putea veni din Europa de Est.

Băiețel de 13 ani bolnav de epidermoliză buloasă, vrea să moară, mama: „Ajută-mă”. Și primește peste 3000 de scrisori

Potrivit experților, temperaturile vor fi mai reci decât în ​​mod normal între ianuarie și februarie 2020. Oamenii de știință prognozează o temperatură în medie de 3,9 ° C pentru ianuarie-februarie 2020 în centrul Angliei, care în conformitate cu acestea este cu 0,5 ° C mai mică decât media 1981-2010 pentru aceeași perioadă. Oamenii de știință au analizat temperaturile mării și sistemele meteorologice din Atlanticul de Nord înainte de a-și atinge predicțiile.

Se vorbește despre “Bestia din Est” care anul trecut a adus zăpadă și gheață, ceea ce a făcut ca temperaturile să scadă până la -14 ° C din Cairngorms în Scoția. Deocamdată temperaturile rămân peste medie, dar luna viitoare iarna va intra în vigoare, iar experții invită cetățenii să nu fie prinși nepregătiți.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.