V-ați întrebat vreodată de ce copiii cerșetorilor dorm așa de mult?

O întrebare care va rămâne întotdeauna virală pe internet: ”De ce copiii cerșetorilor dorm mereu, sunt cuminți și lipsiți de vlagă”

Cu toții știm cât sunt de gălăgioși copiii atunci când sunt mici iar energia lor se face auzită mereu….Și totuși, de ce copiii din brațele cerșetorilor dorm mereu?

În fiecare dimineață, aproape de stația de metrou, se afla o femeie în jur de 30 de ani

Părul ei era confuz și murdar, capul înclinat de durere. Femeia stătea pe podeaua murdară și lângă ea se afla o pungă. În punga asta, oamenii aruncau bani. În mâinile femeii, adormit, era un copil de doi ani. Copilul dormea mereu. Niciodată nu a plâgea sau a țipa , întotdeauna dormea, cu fața acoperită pe genunchii mamei.

Mii de copii mor anual în conflicte armate. 3758 de ghiozdane aliniate ca nişte pietre funerare la sediul ONU

Oare câți dintre voi dintre voi aveți copii? Vă aduceți aminte câte ore dormeau pe zi? O oră, două sau poate trei? Ce probleme au acești copii, de ce dorm mereu? Ce se ascunde în spatele acestui somn liniștit ai acestor copii?

”În fiecare zi trec pe aici și el doarme, de ce?”

Am întrebat-o pe femeie, dar nici un răspuns, s-a prefăcut că nu mă aude. Am repetat întrebarea. Femeia a ridicat privirea, s-a uitat îndelung la mine și mi-a răspuns:

”Du-te dracu!”, au murmurat buzele ei.

Am rămas perplexă, am întrebat-o în limba italiană, și ea mi-a răspuns în românește. Era româncă. Ar fi putut să fie de oricare altă naționalitate. Dar eu aveam nevoie de un răspuns pe care îl doream în cel mai scurt timp posibil… Am început să întreb în stânga și în dreapta și până la urmă am aflat:

”Copii sacrificați pentru un pod” știrea falsă care a provocat o psihoză în masă: 8 morți și mai mult de 30 răniți

”Sunt pe heroină sau vodcă”… ”În ce sens ?” am întrebat crezând că nu aud bine, sau nu am înțeles.

Copiilor li se dau heroină sau vodca, de aceea nu plâng niciodată. Corpurile copiilor nu sunt capabile să facă față unui astfel de șoc și adesea mor, mi-au răspuns câteva persoane..

Copiii din brațele cerșetoarelor sunt copii ”închiriați”, sau pur și simplu furați. Este o adevărată afacere de cerșetorie foarte bine organizată și foarte bine supraveghată. La numai câteva zile, o fetiță cu părul blond, nu avea mai mult de 5-6 ani, s-a apropiat de mine și cu o voce tremurândă mi s-a adresat:

” Tanti, îmi dai și mie un bănuț?” m-a întrebat copila.

Mi-am întors privirile împrejur și atunci am realizat că ”părinții” ei o urmăreau cu privirile, lângă un stâlp și o așteptau să vină cu banii. Este trist și totodată îngrijorător cum de nimeni nu a reușit nici până cum să anihileze acestă organizație criminală?

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.