Utrecht, focuri de armă și sânge în tramvai. Criminalul a fost arestat

Utrecht, focuri de armă și sânge în tramvai. Criminalul a fost arestat

Criminalul se numește  este Gokman Tanis, de 37 de ani, născut în Turcia.

În fotografie are o jachetă albastră cu o glugă și barbă . Potrivit poliției, sunt urmărite alte piste decât terorismul

Așa cum a anunțat poliția olandeză, Gokman Tanis, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat de forțele de securitate în aceste minute. Imediat după atac poliția olandeză a trimis o imagine a bărbatului pe Twitter, îndemnând cetățenii să fie foarte atenți și să nu se apropie de el.

“Poliția vă cere să acordați atenție Gökman Tanis (născut în Turcia), în vârstă de 37 de ani, în legătură cu accidentul din această dimineață la ora 24 Oktoberplein. Nu vă apropiați, dar sunați imediat la 0800-6070”, scrie poliția.

Poliția nu a confirmat încă pista teroristă. Dar, între timp, alerta în toată țara a fost ridicată la nivelul 5

În fotografia eliberată de poliție, Tanis pare să se afle într-un tramvai sau într-un autobuz, purtând o jachetă albastră cu o glugă. Are părul scurt, barbă și sprâncenele groase. Omul, conform rapoartelor agenților,  “a fost arestat acum câțiva ani pentru legăturile cu ISIS și apoi eliberat”.

Tanis fusese de asemenea în luptă în Cecenia. Mai mult, potrivit mass-mediei olandeze, el a fost citat, de asemenea, la tribunal din Utrecht, la 4 martie, pentru un caz de viol.  În plus, bărbatul în vârstă de 37 de ani a mai fost acuzat de furt și de insultarea   unui funcționar public.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat arestul dar nu și motivele care au stat la baza atacului.

Te-ar putea interesa și Destinul tragic al unei românce din Italia. Andreea Bianca Adam avea doar 24 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.