Usa, Pelosi: ”Trump este ca un copil cu pantofii murdari de caca de câine”

Donald Trump este ca „copil cu pantalonii plini de noroi și pantofii murdari de caca de câine”, așa că vorbit speaker-ul Camerei Congresului american, Nancy Pelosi, răspunzând la infracțiunile magnatului care a etichetat-o ​​ca fiind „bolnavă psihic”. “Mă întrebi despre adecvarea acțiunilor acestui președinte? Sunt complet inadecvate”, a adăugat ea.

Veneția s-a trezit peste noapte cu o sculptură ”ciudată” în mijlocul pieței San Marco: un penis din marmură cu …mască”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.