Usa, o tornadă uriașă a lovit Nashville: cel puțin opt morți

O tornadă puternică a lovit regiunea Tennessee centrală în orașul Nashville, ucigând cel puțin opt persoane și rănind alte sute. O imensă pană de curent a lăsat mii de gospodării fără energie electrică, în timp ce zeci de clădiri și structuri s-au prăbușit.

Citește și VIDEO / Fanaticii religioși iranieni ling sanctuarele și spun că nu sunt „speriați de coronavirus”

Chiar și ” aeroportul din oraș ar fi suferit pagube semnificative. Autoritățile au înființat un refugiu pentru persoanele strămutate la Biserica Baptistă Victory din Muntele Juliet, o suburbie situată la puțin peste 30 de kilometri de Nashville.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.