Usa, Fauci: ”Nu anticipăm redeschiderile, vor fi decese care pot fi evitate”

Doctorul Anthony Fauci, șeful Institutului Național al Bolilor Infecțioase din SUA și membru al grupului de lucru al Casei Albe privind coronavirusul, va avertiza astăzi că Statele Unite se vor confrunta cu „suferințe și decese evitabile”, dacă țara se va deschide prematur.

Fauci, care a apărut ca cel mai respectat expert în timpul actualelor situații de urgență în domeniul sănătății publice, este unul dintre cei patru oameni de știință care vor depune mărturie astăzi prin teleconferință în fața Comisiei Senat, Sănătate, Educație, Muncă și Pensii. Fauci a anticipat comentariile sale într-un e-mail trimis unui un reporter de la New York Times.

Spania a anunțat carantină obligatorie de 14 zile pentru cei care sosesc din străinătate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.