Usa, Casa Albă: „Nu vom controla pandemia”

Statele Unite “nu vom controla pandemia”, a declarat șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, subliniind că singura modalitate de a învinge Covid este prin „atenuare”, prin urmare cu vaccinuri și terapii.

Citește și Covid lovește Franța în plin: : 52.010 de noi cazuri pozitive și 116 decese

Într-un interviu acordat CNN, Meadows a explicat că, controlul coronavirusului este nerealist, deoarece „este la fel de contagios ca gripa”. Candidatul democratic la alegerile din noiembrie Joe Biden a comentat cuvintele lui Meadows acuzând Casa Albă de „ridicarea steagului alb al înfrângerii”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.