USA, a vrut să demonstreze că Pământul este „cu adevărat plat”: a murit prăbușindu-se cu racheta

Personaj excentric, cascador nechibzuit, fervent susținător al teoriei auto-stilate a Pământului plat, care a devenit un proiectant și constructor de rachete DIY pe care s-a lansat la înălțimi în creștere, „nebunul” Mike Hughes a murit într-o lansare rachetă prost terminată vapori, prăbușindu-se pe malul de lângă Barstow, în deșertul din sudul Californiei.

Citește și „Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Hughes, 64 de ani, a visat într-o zi să poată fi lansat în spațiu cu o rachetă pentru a putea în sfârșit să fotografieze pământul „fără trucuri”, întreaga suprafață a pământului, demonstrând astfel crezul său „terrapiattista” pentru care a fost finanțat mulți ani, însă, reușind să adune numere modice. Misiunea a eșuat.

Întregul eveniment a fost filmat și urma să fie difuzat de Science Channel în cadrul unei emisiuni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.