Urșii polari înfometați terorizează orașele din Groenlanda în căutare de hrană

Urșii polari înfometați terorizează orașele în căutare de hrană pe măsură ce habitatul se micșorează
Un număr tot mai mare de animale  înfometate terorizează comunitățile din Groenlanda pe măsură ce temperaturile cresc din ce în ce mai mai mult iar gheața se topește, scrie Mirror.

O sută de cetacee înjunghiate în Insulele Feroe: pui smulși din burta femelelor însărcinate

Întâlnirea unui urs polar într-un oraș sau sat din Groenlanda era un eveniment rar în urmă cu 10 ani. Dar lucrurile s-au schimbat drastic iar oamenii nu au altă alternativă decât să-i împuște sau să riște să fie atacați.

O perioadă mai mare de cinci luni pe an fără gheață ar putea fi mortală pentru urși. Până în 2050, numărul urșilor polari ar putea scădea cu 30%.

Sursa: Mirror

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.