Urme de coronavirus în apa din Paris

„Urme minime” de coronavirus au fost găsite în rețeaua de apă nepotabilă din Paris, folosită de obicei pentru curățarea străzilor, dar „nu există niciun risc pentru apa potabilă”. Același oraș al capitalei franceze a anunțat acest lucru mass-mediei, potrivit cărora un laborator din Paris a găsit aceste „urme minime” de coronavirus în ultimele 24 de ore în patru din cele 27 de puncte de eșantionare prelevate.

Coronavirus SUA, Trump ”Dacă China este vinovată, va plăti consecințele”

Din acest motiv, „ca măsură de precauție”, a fost suspendată utilizarea apei  care are o rețea „total independentă” de cea a apei potabile și care „nu prezintă nici o urmă de Covid-19”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.