Urmărea hoții. Un polițist a fost condamnat la închisoare pentru exces de viteză

Urmărea hoții. Un polițist a fost condamnat la închisoare pentru exces de viteză

Absurd, dar adevărat. S-a întâmplat în Elveția,

”Clientul meu a fost condamnat ca și cum ar fi fost o persoană normală care făcea pe cretinul la volan”, a declarat avocatul agentului.

Polițistul a fost condamnat la un an de ănchisoare pentru depășirea limitei de viteză în timpul unei urmăriri. Agentul a condus cu 126km/h într-o conă unde limita vitezei este de 50km/h.

Acest lucru a fost declarat de Le Temps e la Tribune di Genève.

Sentința a fost dată la un an de la data faptei ( 4 februarie 2017). Potrivit legii traficului rutier, un ofițer de poliție nu poate fi pedepsit dacă încalcă legea în timpul unei intervenții.

În acest caz, judecătorula  considerat că scopul încălcării legii treficului rutier a fost să prindă hoții, nu să salveze vieți.

Agentul a anunțat deja că va face apel.

Citește și Bea un pahar de urină pe zi: „M-a vindecat de depresie și mă face să par mai tânăr”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.