Urma să fie îmbălsămată dar se trezește: povestea absurdă a unei tinere de 20 de ani declarată moartă

O poveste aproape paranormală care provine din Detroit, Michigan , unde o fată de 20 de ani, declarată moartă de medici, s-a trezit în timp ce  se pregăteau să o îmbălsămeze, pregătind materialele necesare pentru a scurge sângele din corp.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, cu nevoi speciale datorită stării sale medicale , a fost găsită duminică dimineață fără viață, în urma unui stop cardiac . Familia lui Timesha a contactat imediat paramedicii , care au efectuat CPR și alte metode de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute . Când Beauchamp nu a reacționat la manevrele de salvare , a fost declarată moartă la fața locului de către paramedici, a raportat șeful de pompieri din Southfield, Johnny Menifee.

Tragedie în familie ! O plantă din casă a provocat decesul unui copil de 5 ani

Geoffrey Fieger , avocatul  familiei Beauchamp, a declarat pentru WXYZ că nașa lui Timesha, o asistentă medicală, a spus paramedicilor că a detectat un puls . „Erau pe punctul de a o îmbălsăma, ceea ce este mai înfricoșător dacă nu ar fi deschis ochii”, a spus Fieger, care a adăugat un alt detaliu important poveștii. În transportarea tinerei de la casa familiei la căminul funerar s-a întârziat o oră și jumătate și acest lucru a fost crucial pentru supraviețuirea ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.