Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Un grup de credincioși hinduși din New Delhi, India, au organizat un eveniment cu două sute de invitați sâmbătă, 14 martie, potrivit rapoartelor Reuters, cu ocazia căruia fiecărui participant i s-a oferit urină de vacă, considerat un antidot împotriva coronavirusului.

Pentru hinduși vaca este un animal sacru și mulți dintre cei mai ”fericiți” credincioși obișnuiesc să bea urină „cu proprietăți medicinale”, deși experții continuă să încerce să-i descurajeze explicând că acest lucru nu vindecă boli precum cancerul și nu există dovezi că poate prevenirea coronavirusului.

Citește și Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

Totuși, grupul care a organizat evenimentul la New Delhi (Akhil Bharat Hindu Mahasabha, sau Uniunea hindusă din toată India), a spus că ar dori să organizeze întruniri similare și în alte orașe ale țării. Chakrapani Maharaj, șeful grupului hindus, apare în unele fotografii făcute în timpul evenimentului, în timp ce ținea o lingură plină cu urină de vacă lângă o caricatură a coronavirusului.

“Bem urină de vaci de ani de zile și ne scăldăm în bălegar. Nu am avut niciodată nevoie să folosim medicamentele occidentale”, a declarat Om Prakash, o persoană care a participat la evenimentul intervievat de Reuters.

Sursa foto: REUTERS/Danish Siddiqui

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.