Urgența violențelor domestice în Liban: o fetiță a fost ucisă în bătaie de tatăl ei

Urgența violențelor domestice în Liban: o fetiță a fost ucisă în bătaie de tatăl ei

O fetiță siriană de cinci ani a fost ucisă în bătaie de tatăl său. Oroarea s-a petrecut  în nordul Libanului. Fetița a murit în spitalul din Tripoli. Potrivit presei Beirut, acesta este  un alt caz de violență în familie într-un context de restricții împotriva infecțiilor de coronavirus și de tensiune socială profundă pentru criza economică.

În ultimele zile au existat numeroase cazuri de violență împotriva soțiilor, copiilor, surorilor, dar și îngrijitoarelor și muncitoarelor imigrante.

Libia: Forțele Haftar bombardează spitalul din Tripoli unde sunt tratați pacienți cu coronavirus VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.