Urgența din Texas: „Nu mai există mâncare și apă” După întreruperea de curent, se riscă foamea

Situația din Texas este din ce în ce mai dramatică , după ce a fost pusă în genunchi de furtuna de zăpadă care a măturat Statele Unite , ucigând cel puțin 37 de persoane în toată țara. Milioane de texani sunt lipsiți de energie electrică din cauza vremii, iar acum mâncarea și apa se epuizează. Potrivit Texas Tribune , stocurile scad, produsele proaspete se strică în frigiderele fără curent , iar rafturile magazinelor alimentare se golesc rapid.

Magazinele alimentare din tot statul s-au închis din cauza lipsei de energie electrică și, deși rămân deschise cele mai mari supermarketuri, nu reușesc să primească marfă. Între timp, potrivit Nbc News, aproximativ 264.000 de case nu au apă și până la șapte milioane de texani li sa cerut să fiarbă apa de la robinet înainte de a o bea sau să o folosească în alt mod pentru gătit.

Citește și Observați ceva ciudat în această fotografie veche alb-negru ? Eu când am văzut-o, mi s-a ridicat părul în cap…

În plus, sute de case din Houston au fost afectate de o scădere a presiunii apei, atât de mult încât primarul, Sylvester Turner, a făcut apel la populație să nu lase să curgă apa pentru a preveni explodarea conductelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.