Urgența Covid: în New York, descoperite 650 de cadavre înghesuite în camioane frigorifice încă din aprilie

New York tremură la ipoteza unui al doilea val de Covid-19. Școlile au fost închise și noi restricții se profilează la orizont. Între timp, New York se luptă încă cu primul val de infecții din primăvara trecută. Aproximativ 650 de cadavre de oameni care au murit din cauza virusului se află încă parcate în camioane frigorifice pe malul râului din Brooklyn.

Corpurile aparțin unor persoane la care nu s-au găsit familiile sau unor persoane la care rudele nu și-au putut permite să le ofere o înmormântarea adecvată. Camioanele frigorifice au fost amenajate ca o morgă de urgență în timpul apogeului pandemiei, iar autoritățile lucrează de atunci pentru a depista și a ajuta familiile victimelor.

Citește și Coronavirus, Johnson se pregătește să confirme sfârșitul blocării

Anunțul  despre cadavrele care nu au fost încă îngropate vine în timp ce orașul se teme de un al doilea val. Primarul Bill de Blasio a ordonat închiderea școlilor publice și nu este exclus ca în curând să se declanșeze alte restricții în încercarea de a opri virusul.

De fapt, pandemia nu renunță la controlul asupra New York-ului și Statelor Unite,unde în medie, au înregistrat peste 110.000 de cazuri pe zi în ultima lună, cu recorduri de până la 200.000. Situația este deosebit de gravă și în El Paso, Texas, unde primarul Dee Margo a solicitat și a obținut intervenția Gărzii Naționale pentru a ajuta morgile județului copleșiți de numărul mare de decese de Covid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-8975677/Hundreds-dead-bodies-COVID-victims-stored-inside-freezer-trucks.html
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.