Urgența Covid: Belgia amână operațiile chirurgicale non-urgente

Belgia amână operațiile chirurgicale non-urgente. În perioada 2-8 octombrie, o medie de 4.153 de persoane au dat rezultate pozitive pentru virus, o creștere de 89% față de săptămâna precedentă. ”Avem nevoie de locuri în spital.”

Numărul tot mai mare de pacienți cu coronavirus a forțat mai multe spitale din toată Belgia să reducă, să anuleze și să amâne operațiile chirurgicale non-urgente pentru a elibera resurse destinate persoanelor infectate cu Covid-19.

Citește și Și-au hrănit fiica nou-născută doar cu produse vegane provocându-i leziuni cerebrale permanente, judecătorul îi scutește de închisoare

În perioada 2-8 octombrie, o medie de 4.153 de persoane au dat rezultate pozitive pentru virus, o creștere de 89% față de săptămâna precedentă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.