Urgența coronavirusului explodează peste tot, cu numere șocante și în Spania

În Spania s-au  înregistrat  655 de noi decese ducând numărul total de 4.089. Numărul infecțiilor crește într-un ritm impresionant, potrivit celui mai recent raport al Ministerului Sănătății. Persoanele internate la terapie intensivă sunt aproape 3.700 și 7 mii cei care care au fost considerați vindecați.

Numărul zilnic de decese a scăzut pentru prima dată din săptămâna trecută, cu 83 de decese mai puține decât miercuri. Ministrul Sănătății, Salvador Illa, a spus că Spania ar putea aborda „vârful curbei” și asta ar însemna o fază de stabilizare a pandemiei.

Citește și O altă zi neagră pentru Italia: 662 morți și 4.492 noi infectați. Peste opt mii de victime

După o creștere medie zilnică de 40% între 28 februarie și 16 martie, o creștere medie de 20% a fost contorizată între 16 și 24 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.