Urgența coronavirus: New York pregătește un spital în Central Park

Urgența coronavirus sperie Statele Unite. Potrivit expertului în bolile infecțioase, Anthony Fauci, vor putea exista  și„200 de mii de decese” în SUA. Atenția este îndreptată în special spre New York, unde, doar duminică, s-au înregistrat 965 de victime (sâmbătă au fost 728 ). Se folosesc măsuri de urgență. Acestea includ  un spital  în Central Park cu echipament necesar pentru tratarea pacienților cu Covid-19, potrivit Afp

Instalația va fi amplasată în apropierea spitalului Mount Sinai, lângă Harlem și ar putea fi operațională în 48 de ore. În spital vor exista echipamentele necesare pentru a trata pacienții cu coronavirus, spre deosebire de spitalul  Javits Center, tot în New York, destinat în schimb pacienților non-coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.