Urgența Coronavirus, Iran eliberează 70 de mii de prizonieri

Iranul a eliberat 70.000 de deținuți cu permise temporare pentru a încerca să oprească răspândirea epidemiei de coronavirus. Acest lucru a fost anunțat de șeful sistemului judiciar din Teheran, Ebrahim Raisi.

Citește și Revolte în închisorile din Italia: prizonierii se tem de infecția cu coronavirus

Săptămâna trecută, 54.000 de prizonieri au fost deja transferați în arest la domiciliu. Conform datelor furnizate de guvern, Republica Islamică este a treia țară din lume în număr de victime, cu 194 de morți confirmate până în prezent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.