Urgența coronavirus în Africa: peste o mie de decese

Peste o mie de persoane au murit din cauza coronavirusului pe continentul african și aproximativ douăzeci de mii sunt rezultate infectate în 52 din 54 de țări. Peste 50% din cazuri au fost confirmate în ultima săptămână, în timp ce numărul de decese a crescut cu 60%.

„Dumnezeu este mai puternic decât virusul”: episcopul care a refuzat izolarea pentru a predica, a murit

“Este clar că există o dificultate în a face un diagnostic real”, explică pentru Vatican, părintele Giulio Albanese, directorul revistelor misionare CEI . Pe un continent unde există deja boli foarte grave, cum ar fi malaria, SIDA și tuberculoza adesea poate fi dificil să înțelegem că este vorba de  coronavirus. O altă explicație este dată de cea a vârstei. În Africa sub-Sahariană, peste 60% din populație are sub 25 de ani “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.