Uraganul Sally, peste 500.000 de americani pe întuneric: cel puțin o victimă

Uraganul Sally care nu dă răgaz Floridei și Alabamei, a lăsat mai mult de jumătate de milion de americani fără electricitate. Acest lucru a fost raportat de CNN, care citează „PowerOutage.us” și vorbește despre sute de persoane salvate din zonele de la granița dintre Florida și Alabama, în timp ce BBC raportează cel puțin o victimă, în Orange Beach (Alabama).

Copernicus: „Fumul din incendiile din SUA a ajuns în Europa”

Și Pensacola a fost abătută de ploi. Echivalentul a „patru luni de ploi  care au căzut în patru ore ”, a declarat pentru CNN șeful departamentului de pompieri Pensacola, Ginny Cranor. Și o secțiune a noului pod Bay s-a prăbușit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.