Uraganul Lorenzo a ajuns la Londra: vânturi până la 100 km / h. ”Nu stați afară!” în

Uraganul Lorenzo devine din ce în ce mai înfricoșător și după ce a traversat Oceanul Atlantic se pregătește să se apropie de Marea Britanie în special la Londra. Din acestă noapte și până mâine se așteaptă vânturi puternice cu ploi și rafale de de vânt de până la 100 km / h.

A plecat la bar cu un prieten și și-a lăsat fiica de 2 ani închisă 5 ore în mașină: a găsit-o dimineață moartă

Potrivit LondraItalia.com , Lorenzo ar trebui totuși să-și piardă intensitatea (inițial vânturile depășeau 250 km / h): în ciuda acestui lucru, însă, Met Office, biroul meteorologic britanic, sfătuiește populația să nu stea afară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.