Uraganul Laura este înspăimântător, 500 de mii de persoane evacuate în SUA

Autoritățile au ordonat evacuarea din case a peste 500.000 de oameni  în anumite părți din coasta Texasului și Louisiana, din cauza sosirii uraganului Laura, a cărei consecințe vor fi probabil „catastrofale”. Centrul Național de Uragane a avertizat că uraganul, categoria 4 (pe o scară maximă de 5), va provoca o furtună în care va fi dificil de „supraviețuit” cu „valuri distructive” de până la 4 metri înălțime. Există riscul de „pagube catastrofale” de-a lungul a 200 de kilometri de coastă care mărginește Golful Mexic, de la estul Texasului  până în centrul Louisiana.

“Acestea sunt cifre de neimaginat, considerând că va putea exista o creștere a nivelului apei  cât o casă cu două etaje “, a spus Benjamin Schott, meteorologul principal din New Orleans, Louisiana, într-o conferință de presă. Schott a avertizat că unele centre de populație ar putea fi „de nerecunoscut” după trecerea Laurei.

Kim a reapărut: nu este mort, doar îngrășat și cu țigara în mână

“Suntem îngrijorați deoarece sunt multe persoane care nu părăsesc zona “, a declarat astăzi la Radio Nic Hunter, primarul lacului Charles, Louisiana, avertizând că mai sunt ore înainte de a fi prea târziu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.