Uraganul Hanna, face ravagii în Texas: avertisment de inundații

Un nou uragan în SUA. Este primul urgent al sezonului, venind în Texas, care a declanșat alarma inundațiilor. Centrul Național de Uragane din SUA a anunțat astăzi că furtuna tropicală Hanna a luat stăpânire, devenind un uragan de categoria 1.

Pakistan, 22 de morți în urma inundațiilor musonice

Hanna înaintează deasupra Texasului cu toate puterile. Cu vânturi la 150 de kilometri pe oră, acesta lovește sudul statului aflat deja în dificultate pentru coronavirus. Ploile abundente au produs pagube grave: 250.000 de oameni sunt în întuneric și multe case au fost distruse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.