Uraganul Dorian terorizează Florida !

Uraganul Dorian se îndreaptă cu viteză maximă spre Florida și ar putea deveni un urgan de categoria 4 între duminică și luni, cu vânturi de aproximativ 130 de kilometri pe oră. În toate județele din Florida a fost declarată o stare de urgență pentru ceea ce, potrivit meteorologului „CNN”, Brandon Miller, se pregătește să fie cel mai puternic uragan al sezonului.

Masacrul continuă în Siria: în 17 zile au murit 17 copii / Video

Dorian, în prezent clasificat de categoria 2, după ce a traversat Puerto Rico și Insulele Virgine se deplasează spre nord-vest. În Florida, oficialii, inclusiv guvernatorul, au cerut populației să se aprovizioneze cu alimente și medicamente pentru o săptămână. Locuitorii  de-a lungul coastei au atacat supermarketuri și au golit rafturi cu mâncare. În acest moment sunt cozi imense și la benzinării

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.