Uraganul Dorian se îndreaptă către Europa, Islanda și Regatul Unit în centrul atenției

Uraganul Dorian care a lovit Bahamas și Statele Unite provocând pagube considerabile își continuă cursul.

În prezent a ajuns Carolina de Sud , unde provoacă inundații și opriri electrice. Nivelul apei ar putea crește cu mai mult de 2 metri. În ultimul punct al situației emis de Centrul Național de Uragane, ochiul lui Dorian a fost identificat la aproximativ 60 km de Charleston, rafale de vânt ajungând până la 160 km / h . Școli închise în Carolina și Virginia.

Uraganul Dorian, Bahamas: bilanțul victimelor a crescut la 43 de morți

Uraganul după ce a lovit Statele Unite, în weekend va ajunge în Canada lovind Scotia și insula Terranova între sâmbătă și duminică. Cu toate acestea, furia lui Dorian nu se va opri. Luni, 9 septembrie, uraganul va traversa Oceanul Atlantic și va ajunge în Europa atingând Groenlanda, unde se vor produce ploi abundente și rafale de vânt . Marți, 10 septembrie, uraganul, acum retras în „Depresiunea Tropicală” va lovi Marea Nordului, între Islanda și Regatul Unit .

Prin urmare, în Europa, repercusiunile vor fi vizibile mai ales în zona mediteraneană centrală și în Italia.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.