Uraganul Dorian, în Bahamas se vorbește de 23 de morți și mii de persoane dispărute

Uraganul Dorian: zonele cu risc sunt Georgia și sud-vestul Virginiei. Între timp, numărul morților a crescut: cel puțin 23 de decese

Mii de oameni sunt dați dispăruți în Bahamas după trecerea uraganului Dorian. Locuitorii utilizează social media pentru a încerca să-și găsescă prietenii și familia pe un site, DorianPeopleSearch.com care enumeră numele a peste 5.500 de persoane dispărute. Bilanțul victimelor oficial deocamdată este de 23 de morți, dar autoritățile se tem că ar putea fi dramatic mai mare.

Nigeria, raportul HRW: mii de copii reținuți că ar fi presupuși jihadisti,” înghesuiți cu sutele în celule”

Mai mult, în ultimele ore, uraganul Dorian a crescut la categoria 3, după ce a scăzut de la 5 la 2, în timp ce se pregătește să lovească coastele de sud-est ale Statelor Unite. Zonele cele mai expuse riscurilor sunt cele din Georgia și sud-vestul Virginiei.

Dorian ar putea menține această intensitate timp de aproximativ 12 ore, dar Centrul Național de Uragan prevede slăbirea sa treptată până vineri. Cu toate acestea, peste 1.500 de persoane s-au adăpostit în 28 de adăposturi din Carolina de Sud unde ploile abundente au început miercuri seara târziu să lovească istoric portul Charleston.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe   RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.