Uraganul Dorian în Bahamas, apelul premierului: ”Rugați-vă pentru noi ”

Uraganul Dorian în Bahamas, apelul premierului: ”Rugați-vă pentru noi ”

Dorian este un “uragan mortal este un monstru de urgan. ”Rugați-vă pentru noi” , este apelul disperat al prim-ministrului din Bahamas, Hubert Minni în momentul în care uraganul distruge țara cu vânturi de până la 350 de kilometri pe oră.

Ulterior, potrivit Centrului Național al Uraganelor din SUA, „uraganul se va deplasa periculos  aproape de coasta Florida, între luni și marți seara”.

Yemen, un atac de coaliție condus de Saudi a provocat peste 100 de morți

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.