Uraganul Dorian amenință coasta de est a Statelor Unite: un copil de 8 ani a murit înecat în Bahamas

Uraganul Dorian distruge tot în Bahamas cu vânturi de până la 350 de kilometri pe oră. Premierul: „Este un uragan mortal, un monstru. Rugați-vă pentru noi ”.

Uraganul Dorian în Bahamas, apelul premierului: ”Rugați-vă pentru noi ”

Uraganul se deplasează în Florida, unde școlile și aeroportul din Palm Beach au fost închise. În Carolina de Sud a fost evacuată întreaga coastă. Ordinul vizează peste un milion de oameni. Potrivit reportajelor media, care citează o femeie  Ingrid McIntosh, potrivit căreia fiica ei ar fi găsit trupul fiului ei de numai 8 ani a fost găsit în apă, în timp ce sora lui este dată dispărută.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.