Uraganul Dorian a lăsat mai mulți morți pe străzile din Bahamas

Uraganul Dorian a lăsat mai multe morți pe străzile din Bahamas

„Daune catastrofale” și mai multe victime! Este ceea ce a lăsat uraganul Dorian în urma lui în Bahamas, a anunțat ministrul de externe Darren Henfield dar încă nu a confirmat oficial bilanțul victimelor.

Uraganul Dorian amenință coasta de est a Statelor Unite: un copil de 8 ani a murit înecat în Bahamas

“Avem informații despre prezența mai multor cadavre văzute pe drumurile insulelor Abaco, dar nu suntem încă în măsură să confirmăm”, spune el. Între timp, Dorian își pierde din forță și se îndreaptă Florida:   a ajuns la categoria 4.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.