Unul dintre violatorii condamnați la moarte în India, cere milă: spune că a fost victima abuzurilor și de aceea nu ar trebui executat

Mukesh Singh este unul dintre cei patru bărbați care urmează să fie executat prin spânzurare în India în acest week-end, în urma violului și a omorului une tinere studente.

Unul dintre bărbații care au luat parte la  violul  bandei de autobuz din Delhi susține că merită milă, deoarece a fost abuzat sexual în închisoare. Mukesh Singh, 32 de ani, este programat să fie executat sâmbătă, după ce a fost găsit vinovat de oribila crimă  care a șocat lumea și a provocat proteste în masă în India. În ultimul său apel, el susține că merită milă pentru că a fost abuzat în închisoarea unde își așteaptă condamnarea la moarte programată pentru sâmbătă.

Citește și Un violator condamnat la moarte cere să fie eliberat: ” Oricum mă va ucide aerul poluat”

Cu toate acestea, o bancă de trei judecători a respins ultima sa ofertă – spunând că violatorul condamnat care suferă în închisoare nu acesta nu este motiv de milă, relatează știrile NDTV .

Singh va fi spânzurat împreună cu alți trei bărbați care au făcut parte dintr-un grup care a violat-o și ucis-o pe studenta de 23 de ani Jyoti Singh, în decembrie 2012. Bărbații au violat-o în mod repetat și au torturat-o cu o bară de metal, apoi aruncat-o pe marginea drumului din Munirka, în sudul Delhi.

Tânăra Jyoti, a murit după trei săptămâni de chinuri infernale din cauza rănilor pe care le suferise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.