Unul dintre spitalele temporare din Wuhan deschis pentru Coronavirus se închide: externați ultimii pacienți”

Vești bune din China , epicentrul epidemiei Coronavirus . Unul din cele șaisprezece spitale temporare construite în Wuhan , capitala provinciei Hubei a fost închis după o scădere accentuată a noilor cazuri pozitive . Acest lucru a fost raportat de postul de televiziune chinez CCTV , subliniind modul în care spitalul și-a închis ușile după externarea ultimilor 34 de pacienți. De fapt, începând cu 28 februarie, au fost construite 16 spitale temporare, adăugând 13 mii de paturi pentru un total de 12 mii de persoane tratate până acum. În general, numărul de paturi de spital a crescut de la cinci mii la 23 de mii în timp record.

Citește și Coronavirus, șeful sectei coreene Shincheonji cere scuze

Optsprezece provincii din China au scăzut acum nivelul de alertă pentru urgența Coronavirus. Ultima este provincia Zhejiang care și-a redus alerta pentru coronavirus de la nivelul doi la nivelul unu, potrivit contului oficial Weibo al guvernului provincial.

Hubei a înregistrat 196 de cazuri doar duminică, scăzând brusc față de cele 570 de cazuri din ziua precedentă și cele mai puține începând cu 24 ianuarie. Excluzând noile infecții în această provincie, doar șase cazuri noi au fost înregistrate în China continentală, cel mai mic din luna trecută . Acest lucru aduce numărul total de cazuri confirmate în China la 80.026.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.