Unul din cei mai sângeroși criminali din SUA a fost condamnat la 11 pedepse de închisoare pe viață

Condamnare la închisoare pe viață pentru Joseph DeAngelo, bărbatul cunoscut sub numele de criminalul Golden State. DeAngelo, în vârstă de 74 de ani, a fost arestat în 2018, după ce ADN-ul său a fost găsit pe un site genealogic. Condamnarea sa este punctul culminant al unei investigații începute în anii ’70 și care a atras interesul mondial. DeAngelo, care a încercat să evite pedeapsa cu moartea, a admis 13 crime, precum și numeroase violuri, jafuri și alte atrocități. Procurorul districtului Sacramento, Anne Marie Schubert, l-a numit „psihopat în acțiune”.

După ce a tăcut și nu a arătat nico remușcare în timp ce asculta mărturiile depuse de victime în această săptămână, relatează BBC, DeAngelo s-a adresat astăzi celor care erau în instanță, scoțându-și masca și ridicându-se de pe un scaun cu rotile pentru a vorbi, chiar în fața judecătorului Michael Bowman:

Gafa președintelui brazilian Bolsonaro: confundă un om afect de nanism cu un copil și-l ridică în brațe ( video )

“Am ascultat toate declarațiile. Una câte una. Și chiar îmi pare rău pentru toți cei pe care i-am rănit”, a spus DeAngelo. Cunoscutul criminal va muri probabil în închisoare, executând 11 pedepse consecutive de închisoare pe viață, fără posibilitatea de libertate condiționată.

„Când o persoană comite fapte monstruoase, trebuie să fie închisă acolo unde nu ar putea răni niciodată o altă persoană nevinovată”, a spus judecătorul Bowman.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.