Unul din cei mai bogați oameni din lume, miliardarul rus Dmitri Bosov a găsit mort în casă

Dmitry Bosov, un miliardar rus în vârstă de 52 de ani considerat unul dintre cei mai bogat om din lume, a fost găsit fără viață în urmă cu două zile în vila sa de la marginea Moscovei. Lângă cadavrul bărbatului se afla o armă, iar  poliția din Moscova cred că este vorba de o sinucidere.

Cu o zi înainte de descoperirea cadavrului, Bosov și-a închis telefonul mobil. Cadavrul a fost găsit de soția sa. Bosov a fost fondator, acționar majoritar și președinte al consiliului de administrație al grupului Alltech și a deținut anterior Antracitul sibian, cel mai mare exportator de cărbune și antracit din Rusia. Acțiunile  sale sunt estimate la aproximativ 1,1 miliarde de dolari.

Coreea de Sud: un tânăr pozitiv intră în 5 baruri și provoacă un nou focar de Covid

Bosov a fost cunoscut și în Italia și mai ales în Forte dei Marmi, un oraș versilian unde magnatul rus a cumpărat trei vile în luxosul district al Romei Imperiale. Printre altele cumpărase o altp casă a plătit peste 18 milioane de euro,  fostul sanatoriu Carignano în valoare de 4 milioane de euro și o vilă de 33 de milioane de dolari în  Los Angeles.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.