Universitatea din Hamburg oferă burse pentru a nu face nimic: 1.600 de euro celor mai leneși studenți

Inițiativa lansată de Universitatea de Arte Plastice din Hamburg este unică . Universitatea a pus la dispoziție trei burse de 1.600 de euro fiecare,  pentru a nu face nimic, pentru a lenevi. Ideea de bază este clarificarea conceptului care mișcă foarte des societatea, unde se caută succesul cu orice preț.

Aveți timp până la 15 septembrie pentru a vă depune cererile. Studenții care doresc să participe la inițiativa bizară vor trebui să răspundă la patru întrebări : Ce nu vrei să faci ?; Cât timp nu vrei să faci asta ?; De ce este important să nu faci acest lucru anume ?; De ce ești persoana potrivita sa nu o faci ?.

Odată selectați, studenții vor trebui să demonstreze că nu nu vor face nimic pentru un timp care nu a fost stabilit anterior, dar fără a le afecta bunăstarea (somn, mâncare, apă, igienă).

Franța, 100 de nudiști pozitivi la coronavirus într-o stațiune

Toate nominalizările se vor transmite apoi într-o expoziție care va fi structurată în jurul întrebării: „Ce pot evita pentru a mă asigura că viața mea are consecințe mai puțin negative asupra vieții altora?”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.