Uniți până la sfârșit, peste o jumătate de secol de dragoste distrusă de Coronavirus

Soția și soțul, ambii spitalizați cu coronavirus au murit împreună la câteva minute distanță unul de celălalt. Aceasta este povestea lui Betty și Curtis Tarpley , un cuplu din Texas căsătorit de 53 de ani. Povestea lor a fost făcută publică de fiul lor , Tim, care la CNN a dezvăluit că povestea de dragoste a părinților săi are origini foarte îndepărtate. De fapt, amândoi au urmat același liceu în Illinois, dar s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în California abia câțiva ani mai târziu. A urma căsătoria  care a durat 53 de ani din care au rezultat 2 copii.

Eroarea spitalului: moare de Covid, iar familia incinerează corpul unui alt decedat

Betty, 80 de ani, a fost prima care a prezentat simptomele virusului. Fiul ei Tim a însoțit-o la spitalul din Fort Worth, unde a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și a fost internată pe 9 iunie. Câteva zile mai târziu,pe 11 iunie, soțul ei Curtis în vârstă de 79 de ani, a fost internat și el, în același spital. Inițial starea cuplului în vârstă nu părea îngrijorătoare, dar apoi starea lui Betty s-a agravat. Personalul spitalului s-a asigurat că Tim și sora lui Tricia și-ar fi putut vizita mama de două ori, când acum era clar că nu va mai avea mult de trăit. Tim trebuia să-i spună tatălui adevărul. La scurt timp după aceea și starea lui Curtis s-a agravat. Odată ce a știut că Betty nu va mai trăi, Curtis, ca și cum și-ar fi dat demisia a abandonat dorința de a lupta împotriva virusului.

Coronavirus, Fauci: „SUA riscă o sută de mii de noi cazuri pe zi”

Personalul spitalului au hotărât să-i pună în același salon pe amândoi, să se vadă pentru ultima oară.  ”Ceea ce trebuia să facem este să îi ținem  împreună” a spus Blake Throne, una dintre asistente. Când Betty a fost adusă aproape de Curtis, asistentele le-au împreunat mâinile . Pe 18 iunie, Betty a murit și 45 de minute mai târziu Curtis a urmat-o.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.