Unicef: 59 de milioane de copii din întreaga lume sunt în pericol

Conform datelor UNICEF, în întreaga lume, un copil din patru trăiește în țările afectate de război sau de dezastre naturale.

Citește și : Soarta tristă a fetelor indiene indigene drogate și abuzate în școlile rezidențiale ad hoc/ VIDEO

Acesta este motivul pentru care organizația se pregătește să lanseze cea mai mare strângere de fonduri din 2020: obiectivul este să strângă 4,2 miliarde de dolari pentru a ajututa  anul viitor 59 de milioane de copii care sunt în pericol în 64 de țări din întreaga lume

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.