Ungaria interzice bătrânilor să intre în magazine după ora unsprezece dimineața

Pentru a opri epidemia Covid, Ungaria a decis să interzică persoanelor în vârstă să intre în magazine după ora 11 dimineața, relatează agenția de știri MTI, potrivit căreia guvernul prezidat de Victor Orban a decis să dedice ore speciale pentru cumpărăturile  celor peste 65 de ani, pentru a le proteja de pandemia de coronavirus.

Citește și Covid, la o petrecere beau dezinfectant pentru mâini în loc de alcool: 7 morți și doi în comă

De fapt, cei peste 65 de ani vor putea intra în magazine de la 9 la 11 dimineața în timpul săptămânii și de la 8 la 10 în weekend. Cu toate acestea, pentru toți ceilalți clienți, va fi interzisă intrarea în magazinele alimentare, farmacii și alte magazine în timpul orelor menționate mai sus.

Vârstnicii, însă, vor putea ieși din casă oricând, dar există o recomandare pentru a evita locurile aglomerate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.