Ungaria, accindentul de pe Dunare: corpul unei persoane a fost gasit la 100 de kilometri de Budapesta

Corpul uneia dintre cele 28 de victime ale accidentului dintre un feribot turistic și o navă de croazieră pe Dunăre în Budapesta a fost găsit la mai mult de 100 de kilometri depărtare. Potrivit ass-mediei locale nu există încă o identificare oficială.

 

Între timp, continuă căutările turiștilor sud-coreeni care se aflau pe vas și se presupune că mai multe  cadavre au fost prinse în epavă. În total, în momentul accidentului, la bordul navei se aflau 33 de sud-coreeni și doi membri ai echipajului maghiar. “Little Mermaid”, acesta este numele barcii, a fost distrusă după ce a fost lovit de o navă de croazieră.

 

Șapte corpuri au fost recuperate în timpul nopții accidentului, în timp ce alte șapte cetățeni sud-coreeni au fost salvați. Alte 21 de persoane sunt încă date dispărute.

 

Te-ar putea interesa și O barca plina de turisti s-a rasturnat in apale Dunarii: cel putin 7 morti si 20 de disparuti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.